500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak. (har du rabarber sänk till 175 grader och kör 30 min så de blir mjuka)
Skär rabarber och jordgubbar i skivor. Ni är många som frågat efter receptet på Rabarberpajen. Jag har finslipat receptet lite och gjort både Blåbärspaj & Hallonpaj med samma pajbotten
och den omtalade Raw Cheesecaken med hallonsås här. Den här frusna marängtårtan med rabarber gjorde jag till Mors Dag för några år sedan och den är såå god så jag har gjort den i år igen
Häll över hallon, frysta går bra eller skiva över färska jordgubbar som nästan bli ännu godare. Jag ger er ett uppiggande recept på en rabarber paj med hallon som blir väldigt mumsig
Något annat som är supergott att göra är en smoothie på rabarber, hallon, jordgubbar eller smultron, lite banan, en nypa kardemumma och valfri mjölk med krossad is
Äpple är en klassiker men jag kan tänka mig blåbär, jordgubbar etc, prova själva. Vårliga smaker som passar bra i pajSyrligheten hos rabarbern gifter sig fint med ett sött knäckigt täcke i den här pajen som i just det här utförandet dessutom är glutenfri
Ärligt talad kunde det ha funnits mera av coulisen och rabarbern. ½ liter jordgubbar. ½ dl hallon. Jag skriver receptet nedan så som jag gjorde den, men rekommenderar verkligen att lägga mera av coulisen och rabarbern
½ kg rabarber. färska jordgubbar, skivad lime och lemonad. ½ kg rabarber. 100 g jordgubbar eller hallon. Koka alla ingredienser ca 20 min, eller tills rabarbern blivit mjuk. 100 g jordgubbar eller hallon