Fördela svamp, skinka och fetaost i pajskalen. Lägg upp salladen på ett fat och smula fetaost över. 100 g fetaost, smulad. 50 g röktskinka. 200 g fetaost. 100 g fetaost. 50 g röktskinka. 200 g fetaost
Andra fyllningar kan vara brieost och salami eller fetaost och soltorkade tomater. Jag är faktiskt riktigt nöjd med slutresultatet, frasiga gifflar med ost och skinka som fyllning
Jag föreställer mig att varianten med fetaost/soltorkade tomater också passar fint i min paj. Förutom smaksatt crème fraiche hade jag skinka, långlagrad ost, babyspenat, brysselkål och - som eftergift åt svärsonen som alltid blir lite extra stjärnögd vid anblicken av soltorkade tomater - ett gäng soltorkade körsbärstomater
1150 g röktskinka i bit . 1150 g avrunnen tärnad fetaost . 1Skala räkorna och skär skinkan i tärningar. 1Fördela räkor, skinka, broccoli, tomater, örter och fetaost i pajskalet
Smulade även ner fetaost för att få en mer krämig och salt smak. * 500 g strimlad röktskinka. * 1/2 pkt fetaost. Häll i skinkan och smula ner fetaosten låt puttra 5 minuter. 500 g strimlad röktskinka. 1/2 pkt fetaost
Smula i fetaost och ha ner sköljd sallad, kikärtor och hackad persilja. Skiva upp avocado, soltorkade tomtater, lök samt skinka och blanda med grönsaksqionoan