Jag valde att använda mig av rökt strimlad skinka & riven ost i hälften av bullarna, och sen hade jag samma fyllning + ananasbitar i andra hälften av bullarna
Skär ananasen i små bitar och fördela dem jämnt. 11 pkt (ca 140 g) bacon eller röktskinka. 11 burk (ca 600-800 g) ananas. 1krossade tomater (gärna smaksatt) eller passerade tomater (gärna smaksatt) eller tomatketchup eller chilisås 1 pkt (ca 140 g) bacon eller röktskinka ca 200-400 g champinjoner (färska eller konserverade) 1 burk (ca 600-800 g) ananas pizzakrydda eller oregano och timjan och basilika 200 g riven ost. 11 pkt (ca 140 g) bacon eller röktskinka ca 200-400 g champinjoner (färska eller konserverade) 1 burk (ca 600-800 g) ananas. 1 pkt (ca 140 g) bacon eller röktskinka ca 200-400 g champinjoner (färska eller konserverade) 1 burk (ca 600-800 g) ananasSkinka, champinjoner, ananas