Kallrökt lax kan vara fantastiskt gott. Kom ihåg att det tar ungefär 10 minuter att laga den här maten – och att den kostar som när man äter fläskkotlett till middag. 250 g skivad, kallrökt lax
Men nu när jag fått tag på saftiga och smakfulla fläskkotletter från ekogris , kunde det inte passa bättre än att få fylla dessa med smakrik ost och rökig skinka
Fräs kasslerskivorna i en stekpanna i smöret. Blanda övriga ingredienser i en bunke och vispa ihop. Varva äggostblandning och kasslerskivor i en ugnsfast form och grädda på 175 grader längst ned i ugnen i ca 30 minuter
fläskkött med ben är både mer smakrikt och ser snyggare ut än sådant utan) och till det serverades rökt fläskfilé, potatissallad med vinägrett och tzatziki med fetaost i
I salladen så hade jag bland annat en rökt fetaost ifrån Fontana. Igår drog vi fram grillen och grillade fläskkotletter, mycket gott men den rätten jag ville dela med mig av idag var det vi åt i fredags