Rödvinssås färskost recept

Kyckling Provencale med rödvinssky

Kyckling Provencale med rödvinssky

Rödvinssås. Blanda samman färskost, pressad vitlök och klippt. Ta ut kyckling och potatis och servera med rödvinssås och
Fylld kyckling med kapprock

Fylld kyckling med kapprock

Vi serverade med sallad från trädgården, hemodlad sparrispotatis och en rödvinssås. Den här gången blev det färskost smaksatt med kryddor från örtagården och lite skal från ekologisk citron
Svampfylld kycklingfilé

Svampfylld kycklingfilé

Ulrika serverade kycklingen med en god rödvinssås och ett alldeles ljuvligt fluffigt potatismos. Låt svalna och blanda sedan ner persilja och färskost
Triss i tilltugg till nyår

Triss i tilltugg till nyår

Och efter det blev det oxfilé med rödvinssås och ugnsrostade grönsaker, därefter chokladfondant med hallon och grädde, kaffe och avec

Bullet Explosion

Happy BBQ Pit Crews Brisket PastramiGrillad hjortfilé med bakade majrovor, rödvinssås och picklade lingon
Baconlindad Majskycklingfilé

Baconlindad Majskycklingfilé

Mina barn är inte speciellt förtjusta i prinskorv och köttbullar eller sill och annan julmat så i år blev det en Köttbullemacka Mini till förrätt och baconlindad majskyckling med hasselbackspotatis mini med hemmagjort vitlökssmör, hemmagjord Rödvinssås samt en sallad och marinerade kalamataoliver

MITT NYÅRSFIRANDE OCH NYÅRSMENY

Rödvinssås. Blanda lökhacka med färskost och tillsätt dragon och hummer kött. Rödvinssås. 150 g färskost. 150 g färskost

Butikschefsdag Uppsala Slott den 1 mars

Varmrätt Helstekt hjortytterfilé med örtrub serveras med rödvinssås, variation på jordärtskocka samt äppelsallad med syrad steklök och mandelpotatispuré med Västerbottenost
Kyckling Provencale med rödvinssky

Kyckling Provencale med rödvinssky

Rödvinssås. Blanda samman färskost, pressad vitlök och klippt persilja. Ta ut kyckling och potatis och servera med rödvinssås och

Rödvinssås med chipotlepasta

marinerade lammspett i ugn och potatisgratäng med färskost). (På bild. 1. Finhacka schalottenlök och pressa vitlök
PW kök & bar

PW kök & bar

 Ryggbiff serverad med brynta champinjoner, schalottenlöksky & rostad mandelpotatisLakritsgelé med vanlijparfait, havstornsorbet med saltrostade vaniljstängerGrillad älgentrecote med picklade lökar, färskost smaksatt med brynt lök, krispiga lökringar och en rosmarinkryddad rödvinssås & en potatiskakaHjortron serverad med gelé, mynta, mousse, glass & krispigt chokladbrödHelstekt reninnanlår serverad med rödvinssky smaksatt med älgchoritzo och sesamfrön samt sesampanerad madelpotatisAv allt det jag åt måste jag säga att renen var den godaste och rekommenderar starkt om ni är i Idre fjäll någon gång att äta på PW kök
Skomakarlåda

Skomakarlåda

Ingredienser rödvinssås. Severa med en klick blomkålsmos samt lite rödvinssås och en bit saltgurka. Ingredienser rödvinssås