Vi serverade med sallad från trädgården, hemodlad sparrispotatis och en rödvinssås. Den här gången blev det färskost smaksatt med kryddor från örtagården och lite skal från ekologisk citron
Mina barn är inte speciellt förtjusta i prinskorv och köttbullar eller sill och annan julmat så i år blev det en Köttbullemacka Mini till förrätt och baconlindad majskyckling med hasselbackspotatis mini med hemmagjort vitlökssmör, hemmagjord Rödvinssås samt en sallad och marinerade kalamataoliver
Varmrätt Helstekt hjortytterfilé med örtrub serveras med rödvinssås, variation på jordärtskocka samt äppelsallad med syrad steklök och mandelpotatispuré med Västerbottenost
Pressa potatisen och blanda med färskosten. Oxfilén blev helt perfekt (medium), potatisbakelserna var verkligen goda och rödvinssåsen var nog den godaste såsen jag ätit
Ryggbiff serverad med brynta champinjoner, schalottenlöksky & rostad mandelpotatisLakritsgelé med vanlijparfait, havstornsorbet med saltrostade vaniljstängerGrillad älgentrecote med picklade lökar, färskost smaksatt med brynt lök, krispiga lökringar och en rosmarinkryddad rödvinssås & en potatiskakaHjortron serverad med gelé, mynta, mousse, glass & krispigt chokladbrödHelstekt reninnanlår serverad med rödvinssky smaksatt med älgchoritzo och sesamfrön samt sesampanerad madelpotatisAv allt det jag åt måste jag säga att renen var den godaste och rekommenderar starkt om ni är i Idre fjäll någon gång att äta på PW kök