Dessa tillagade jag sedan i ugnen i en vitvinssås. Lägg rullarna i en smord ugnsform. Till varmrätt igår gjorde jag rödspättarullader som jag fyllde med spenat och västerbottensost
Kan varmhålls i ugnen på 75 grader i en 30 minuter, men bör ätas så fort som möjligt. Nu är det höst & då tycker jag att man kan börja plocka fram lite ”tyngre” maträtter
Lägg rulladerna i en smord ugnsform och häll över vinet. Sätt in i ugnen i 150 grader i 20 minuter. Underbart god glutenfri fiskrätt med en fantastisk vitvinssås
Det går också att tillaga fisken i ugnen, så håller paneringen bättre. Du kanske gillarLax i ugn med ärtor och gräddsåsFänkålsgratäng med västerbottenost och kalkonbiffar med grönkålKöttfärssås med morots- och zucchinispaghettiSerranorullar med getostkrämBovetepannkakor med vegetarisk skagenröra 400 g rödspättafiléer