Lägg en liten klick av blandningen i varje spättafilé, rulla ihop och lägg i en ugnsform. 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. Ställ in ugnen på 175 grader (varmluft) Rör ihop crème fraiche med finhackad dill och salladslök, kaviar och kryddor. Ställ in i ugnen och tillaga i 30 minuter tills osten fått en fin färg. 800 g rödspättafiléer. 2 dl crème fraiche. 800 g rödspättafiléer. 2 dl crème fraiche
Smörj en ugnsform. Sätt ugnen på 175 grader. Häll varm sås över filéerna och grädda i ugnen ca 20 minuter, tills såsen fått lite färg. 2 ½-3 dl laktosfri lätt-creme fraiche (1 burk)
Lägg laxen i en ugnssäker form. Tillsätt crème fraiche och apelsinsaft. 2 dl crème fraiche. 3 fiskar, t ex 1 havsaborre, 1 gös, 1 rödspätta (det ska vara ca 700 g filé, huvud utan gälar och skrov blir buljong). Sätt ugnen på 200°. Tillaga mitt i ugnen ca 10 min
Blanda crème fraiche, fiskfond och nästan all gräddfil i en bunke. Ställ grytan i ugnen och sätt den på 180 grader. 1 kg rödspättafiléer. 2 dl crème fraiche
Smöra en ugnsform. Len spätta och spenat möter syran i vinet och gräddigheten i crème fraiche. Sätt in gratängen i ugnen tills det bubblar om såsen och den har fått lite färg
till och med haft fisktema en hel vecka här på bloggen då jag gick igenom fördelarna med att äta fisk och olika tillagningssätt, som panering, i ugn, i stekpanna och i gryta
Då smörjer vi en ugnsform. Vispa ner crème fraiche eller grädde och ltå såsen sjuda i några miniuter. lite pilligt (jämfört med att stoppa in en fryst fiskgratäng i ugnen och vips