Blanda ihop ris och linsermed de rivna rödbetorna, hälften av solrosfröna och ströbrödet. Forma biffar, ganska små, och stek på medelhög värme i smör eller olja
Koka linserna enligt förpackningen i osaltat vatten. Då vandrade tankarna iväg till Pickis rödbetsbiffar som jag tidigare har lagat flera gånger och alltid med lyckat resultat
Krämiga rödbetsbiffarmedlinser, spenat, fetaost och limeyoghurt. Jag hade aldrig smakat just rödbetsbiffar innan, och kan tala om att de översteg förväntningarna med hästlängder
rödbetsbiffar,. Råriven, finriven rödbeta och grönalinser utgör basen. Vi brukar göra många olika sorters biffar/puckar/bullar medlinser och bönor, men vi har också oftast i någon nöt eller frösort som ger extra knaprighet, och chiafrön är det som binder, det funkar så himla bra
Rödbetsbiffarmedgrönalinser. en meny medrödbetsbiffarmed getostcrème och honungsrostade rotsaker. Till rödbetsbiffarna har vi adderat linser för matighet och rostade solrosfrön för smak och tuggmotstånd
Jag hade några rödbetor kvar sedan jag gjorde rödbetsbiffarna härom dagen, så för att de inte skulle förfaras fick de hamna i en härligt mustig (pasta)sås tillsammans med bl