Jag gjorde rödbetsbiffar till middag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad med ringlad balsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
Olika slags vegetariska biffar, en sallad med avokado och hemmagjord majonnäs. Servera med tex sallad på gurka, grön salladsblandning, tomater och avokado och majonnäsdressing
Servera med färsk spenat, sojabönor och avokado och toppa med olivolja och citron. 3 rödbetor1 gul lök1-2 klyftor vitlök1 äggCa 2 msk mjöl (jag använde bovetemjöl)SaltSvartpepparQuinoaSpenatSojabönorYoghurtFetaostAvokadoCitronGör såhär
1 msk avokado, sesam- eller olivolja. 1 msk avokado, sesam- eller olivolja. När vi har idétorka inför middagen och det börjar bli sent, bestämmer vi oss ibland för att göra biffar
Till det stekte jag vitkål tillsammans med lite av grönkålspeston och babyspenat och serverade tillsammans med en liten sallad på avokado, tomat, lök och olivolja
Rödbetsbiffarna. Avokadodressingen. Sätt in plåten med sötpotatis och plåten med rödbetsbiffarna. Gröp ur avokadon och mixa den med lime, vitlök, vatten, salt och peppar
Här är recept på Morot- och rödbetsbiffarna. Dessa biffar åt jag med en god sallad av bla stjälkselleri, avokado, gul paprika, grönsallad, persilja och hasselnötter
Jag hade några rödbetor kvar sedan jag gjorde rödbetsbiffarna härom dagen, så för att de inte skulle förfaras fick de hamna i en härligt mustig (pasta)sås tillsammans med bl
Rödbetsbiffar. Avokado. Även om jag i förgående inlägg skrev om hur jag ska ändra min synsätt och att jag måste börja acceptera mig själv längs vägen så kommer detta inlägg handla om rutinerna i höst och hur kosten kommer läggas upp