Purjolöksstuvning 4 port. Jag trodde knappt mina ögon i morse när jag satt mig för att äta frukost, solen tittade in genom fönstret och lyste efter en stund upp hela rummet
Purjolöksstuvning. Purjolöksstuvning. *I samarbete med ICA Sverige*. Hej. Hoppas allt är fint med er. Själv har jag hamnat sängliggandes pga feber å lite annat otyg i helgen vilket ju känns lite mindre nice
Härliga fina lördag, det blev en rätt lång promenad i kylan, först var det ganska kallt men sen fick jag upp värmen och knata på ett tag till, -17 grader hade vi idag men det var riktigt skönt ändå
Purjolöksstuvning. Smöra krustadformar eller snäckskal. Tryck ut smördeg i formarna, skär runt kanterna. Fyll med torra, gula ärtor och grädda i ugnen, 200 grader, ca 15 min
Servera med fläsktärningarna och purjolöksstuvningen. Värm ugnen till 175 grader. Tärna och knaperstek fläsket, låt rinna av på ett hushållsspapper, spara fettet i stekpannan