Pulled pork är fläskkött som tillagats så länge i ugnen att det blir så fantastiskt mört och gott att man bara kan dra isär det i härligt trådiga och saftiga bitar
Hade jag kokat dem lite längre hade det blivit pulled pork istället. Vi hade kvar en påse fläskkotletter i frysen från fjolåret som det var hög tid att äta upp
Grillar långkörare såsom, brisket, pulled beef , fläsklägg osv. Gillar även att lägga på en riktigt fet fläskkotlett från vår lokala köttbutik Millert & Dahlen
Ni har säkert hört talas om pulled pork och kanske även om pulled chicken. Jag kan ju inte äta så stark mat så vi fryser in skyn i isbitsformar och sen kan maken tina nån sån om han vill ha starkare mat av vilken sort som helst eller om vi ska äta upptinad pulled pork/chicken
a st hel fläskkotlett i bit benfri. Här får du inspo till en pulled pork malla macka. Pulled pork. Skär upp baguetten och fyll med wokgrönsaker du stekt på i smör, pulled pork, saltgurka skuren på längden, röd paprika och citron att droppa över
Mighty Quinn’s serverar det som sägs vara New Yorks bästa Pulled Pork-macka. Ett sjuttiotal matförsäljare kränger allt från hummermackor, pulled pork och kycklingvingar till lemonad, kakor och s’mores från 2 $ till 16 $ (ta med kontanter). Varmrätterna ligger på 17-30 $ (bl a pilgrimsmusslor, anka och fläskkotletter) och till dessert kan man bl a få brödpudding (13 $)
Drick till köttgrytor, pulled pork, fläskkotlett med svampsås eller till en bit lagrad Herrgård. Bag-in-boxen är verkligen fast förankrad i den svenska folksjälen numera