Om man inte vet att det är kyckling så skulle nog inte så många fatta att det inte är fläsk. Ett snabbare alternativ till Pulled Pork är Pulled Chicken
Pulled Pork är långkokt fläskkött som med tiden blir mycket mjukt, mört och smakrikt. Och vad kan egentligen vara godare som söndagsmåltid än pulled pork, sesampanerade sötpotatis-pommes, coleslaw, samt grillat bröd och sparris
Igår blev det ett nytt recept igen, och älgkött istället för fläsk eller kyckling. Jag har gjort Pulled Pork och även Pulled Chicken ett flertal gånger men inte riktigt fått till det
Stek fläsk och lök i samma panna som fläsket, lägg över i grytan. Pulled pork, 4-6 portioner. 1 kg fläskkarré. 150 g rökt sidfläsk. 1 kg fläskkarré. 150 g rökt sidfläsk
Den här gången kände jag dock för lite mer sting i rätten och eftersom jag tycker om fruktiga smaker i mat (utom banan som jag absolut inte vill ha varm eller i min mat ens om den är kall) bestämde jag att mango chutney och sambal oelek nog vore gott till supermör fläskkarré
Pulled chicken är en variant av den populära rätten pulled pork men med kyckling istället för fläsk. Pulled chicken går snabbare att göra och är både nyttigare och godare tycker jag
Här har vi en halv burk pulled pork från frysen (eller bråkat fläsk som det ju faktiskt heter på svenska*) och där har vi pak choi som jag har kännt ett omåttlig begär efter de senaste dagarna
Vi åt det dragna fläsket med ciabattabröd, coleslaw, lite BBQ-sås och grönsaker. Sist vi gjorde pulled pork använde vi i princip endast BBQ-sås som smaksättning, vilket både Jimmy och jag tyckte blev för sötsliskigt
) och fantastiska fläsket sedan Särimner själv. a vegansk Pulled Pork. Som ni förstår, och kanske har erfarenhet av själva, så finns det tyvärr ungefär lika många åsikter om hur både fooled pork, pulled pork och den obligatoriska bbqsåsen ska lagas som det finns burriga hipsterskägg på Södermalm