Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Allt tydde på en infektion i halsen, så det är inte konstigt om det gör ont, stackars liten. Under hela natten har hon legat min och Jimmys säng och varit ledsen, hon hade så ont, så det blev inte mycket sömn för någon av oss
Blanda vatten och fond och häll rund köttet (inte över köttet). Pulled beef, sallad och kebabsås. Pulled pork är väldigt populärt just nu men något jag sett mer och mer på sistone är pulled beef
Jag har inte testat pulled pork, men den pulled BBQ chicken jag gjorde var faktiskt grymt god. Jag valde att använda kycklinglårfilé, då den är något fetare än bröstfilé, men du kan använda vilket som eller varför inte blanda
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Vänd köttet nån gång och se till att det inte blir för torrt. Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Självklart går det bra att bara ta en enda flaska av exempelvis hickory-sås, men jag tycker det blir godare att blanda samt att det inte ska bli för sött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.