Det går att använda till så mycket och ikväll blev det pizza med pulledbeef. I helgen passade jag på att göra Pulledbeef det är en riktig höjdare och jag brukar göra den på högrev vilket blir väldigt gott
Igår kväll så körde vi på pulledbeef, egengjorda tortillabröd och massa goda tillbehör. Det är ju supergott dock så kanske blir lite ”gasig” av bönorna, det är sånt man får ta helt enkelt och igår när vi gjorde pizza så fanns det rester kvar av chili con carnen så vi hade den på pizzan tillsammans med rödlök, färska små tomater och strimlad skinka sen toppade vi med jalapeno, oregano
Till huvudrätt åt vi pulledbeef som jag lagat i vår Crock pot, men det tänkte jag lägga ut senare. Du kanske gillarGlutenfri, vegetarisk pizza med extra mycket alltVegetariska minipajerAsiatisk kycklinggryta med broccoli- och blomkålsmosLax i ugn med ärtor och gräddsåsSockerfria brownies 6 st
Vid detta tillfälle fanns det pulledbeef liggandes i en liten plastbytta och det blev en väldigt god lunch tillsammans med massa smält ost och färska grönsaker
En riktig höjdare var att lägga det dragna köttet på pizza och servera som en förfinad kebabpizza. För knappt ett år sedan lagade jag pulled pork för första gången och sedan dess har jag gjort det många gånger
Mighty Quinn’s serverar det som sägs vara New Yorks bästa Pulled Pork-macka. Spicy Pork med Parmesan Cream som var rätt mesig i smaken, och en Classic Beef, med Classic Tomato Sauce som var saftig och smakrik
På resterna kommer jag att göra en tjockbottnad pan pizza med pulledbeef och rostad majs på. Pulledbeef från bloggen, mangosalsa, guacamole, rostad majs med koriander, gräddfil, sallad, majstortillas (från märket Old El Paso-jättebra) och små, tjocka majstortillas med färskost, knaperstekt chorizo och salladslök)
>>Pulledbeef. >> Glutenfri pizza med ägg. Hej kompisar ♥. Jag sammanfattar mitt bloggår 2016 i en årskrönika och har delat in året i olika inlägg för att det inte ska bli så mycket på en gång