Ingredienser Portioner. 8 1 ask körsbärstomater (à 250 g) 500 g färskpotatis 4 ägg 1 knippe späda morötter (à ca 400 g) 1 knippe grön sparris (à ca 250 g) 1 knippe rädisor (à ca 200 g) 1 liten rödlök 150 g blandad sallad 1 dl cocktailkapris 10 sardellfiléer 500 g varmrökt laxfilé salt nymalen svartpeppar Dressing 3 sardellfiléer 2 vitlöksklyftor 2 msk färskpressad citronjuice 2 tsk honung 2 msk vit balsamvinäger 1 krm svartpeppar 3/4 dl olivolja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Primörsallad. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skölj potatisen ordentligt och dela den i mindre bitar. Skölj eller skala morötterna och skär dem i sneda bitar på längden
1. Börja med att väga, skölja och skära av ändarna på morötterna (jag brukar inte skala dem). Lägg på en plåt och pensla med en gnutta olja, ½ tsk, och strö över salt
Primörsallad med fläsk & getost. 4 portioner. Till den här salladen kan du använda alla sorters goda grönsaker så ta vad du själv gillar, tänk på att de gärna ska variera i färg, form, temperatur och konsistens
Primörsallad med lax och brynt citronsmör. Receptet är hämtat ur. Sandra Mastios. kokbok "Mat av Mastio". Här är en sallad där säsongens första grönsaker kommer direkt från vår odlingslott och in på min tallrik
den här primörsalladen. Det kan vara skönt att bryta av med något lättare på påskbuffén som tex. En härlig och fräsch vårsallad som bidrar med vackra färger till påskbordet
Blanda ingredienserna till dressingen. Bryt bort den nedre grova delen på sparrisstjälkarna. Koka sparrisen knappt mjuk i lättsaltat vatten, cirka 4 minuter
Härligt fräsch sallad som passar väldigt bra på buffébordet. 6 pers 2 buntar grön sparris 150 g sugarsnaps 250 g körsbärstomater, gärna i olika färger 125 g minimozzarella 65 g småbladig sallad Dressing
Blanda ingredienserna till dressingen. Bryt bort den nedre grova delen på sparrisstjälkarna. Koka sparrisen knappt mjuk i lättsaltat vatten, cirka 4 minuter