Stek en skivade portobellon i smör. Finhacka lök och vitlök och fräs i smör eller kokosolja. Krämig kyckling med soltorkade tomater och portobello Save PrintFörfattare
Rör i smör eller olivolja, hackad timjan och smaka av med salt och ev. Kantarellen och portobellon har jag smaksatt med en hel del örter, lök och vitlök och polentan med extra timjan
flytande smör. Placera svamparna på en ugnsplåt och pensla dom med lite smör. 2 portobello. Stek ihop färs, svamphacket och 3 salladslökar i lite smör. 2 portobello
Fräs i lite av smöret i en tjockbottnad kastrull. Rör i 200 g smörfräst svamp, t ex Karl Johan svamp, portobello, champinjoner. Rör ner 250 g smörfräst bladspenat
Låren bena jag ur och gjorde en terrine med portobello och grönkål. Sadeln lindade jag in i rökigt bacon och stekte på spisen i lite smör som sedan fick gå färdigt i ugnen
Grovhacka portobello och finhacka ev lök. Mycket Smör. Värm upp en stekpanna, häll i rejält med smör och stek snabbt på svampen, sänk värmen rejält, slå i blomkålsriset och mer smör samt lök, vänd runt så det inte bränns
Tillsätt smöret och späd med spadet till lagom konsistens. 3 msk smör. 500 g blandad svamp (t ex champinjoner, ostronskivling eller portobello). 4 msk smör. Fräs lök och purjolök i hälften av smöret i en stekpanna ca 5 minuter, tills den blir gyllene. Tillsätt svampen och resterande smör, stek ytterligare 5–10 minuter på medelvärme. 3 msk smör. 500 g blandad svamp (t ex champinjoner, ostronskivling eller portobello). 4 msk smör