Fräs svamp och lök i en stekpanna med matfett tills svampen får färg. Smaka av med salt och peppar. Dela korvarna på längden och stek dem i en medelvarm stekpanna 2 minuter per sida
Servera torsken medkrämig spetskål och kokt potatis. Smaka av med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med lite smör och olja och stek fiskbitarna ca 2 min på båda sidor så att de får en gyllenbrun och fin stekyta
Servera torsken medkrämig spetskål och kokt potatis. Smaka av med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med lite smör och olja och stek fiskbitarna ca 2 min på båda sidor så att de får en gyllenbrun och fin stekyta
Som jag skrivit om tidigare så har jag försökt att lära mig att gilla polenta. Förra gången som jag lagade polenta var faktiskt första gången som jag tyckte det blev gott (se det receptet här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.