Skär gräslöken i tre delar och vårlöken i bitar. Lägg den ena svampen på en tallrik med lamellerna uppåt och tillsätt sourcream & onion såsen, löken, tomaterna, salladerna, groddarna och hummusen på rödbetor
400g skivad portobello. 4st finhackade vitlöksklyftor. 1st skivad gul lök. Stek all svampen, löken och vitlöken i ett par matskedar matolja cirka 10 minuter på medelvärme. 400g skivad portobello. 4st finhackade vitlöksklyftor. 1st skivad gul lök
karljohan, kantareller, champinjoner eller portobello. Häll olivolja i en kastrull, fräs den hackade löken och vitlöken på svag värme tills den är mjuk, tillsätt riset och låt det fräsa ett par minuter
Finhacka svampen och löken och blanda ihop med citronsaft och tamari i en skål. Portobellofärsen har en underbar fräsch och fyllig smak och du kommer göra den fler gånger än en
För några veckor sen bjöd jag er på portobello fajitas. ½ lök, finhackad. Finhacka dina jalapenos & stöt dem tillsammans med löken, hälften av koriandern & saltet i en mortel tills smakerna har blandats
Skiva svampen och löken, finhacka vitlöken. Tillsätt vitlöken och stek ytterligare någon minut. Koka pastan och vänd sedan ner den i lök och svampblandningen