Fylld portabellomed bacon och ost. Några skivor ost (valfri). 6 st portabellohattar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa medosten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. 6 st portabellohattar
Men medostarna i form av en tunt bredd ostkräm och topping i form av både ört- och vitlöksstekt svamp, karamelliserad schalottenlök och inkråmet i en god salsiccia plus en härlig mortlad örtolja som sprinklas över den färdiga pizzan blir det oemotståndligt
Portabello som ju är en kastanje-champinjon fast större än vad vi är van att se den, eftersom den fått mognat ut helt, är fylld med så mycket extra smak tycker jag
Bred massan över portabellon och toppa medost på varje svamp. portabello. Jag har faktiskt aldrig misslyckats tidigare, men gör nu tabben att ta det smälta smöret medan det fortfarande är varmt
Stekt Kantarell & portabello. riven ost. Kantarellen och portobellon har jag smaksatt med en hel del örter, lök och vitlök och polentan med extra timjan
Sen i med ganska fint skuren portabello. Marco drog till med en smarrig pastasås här om dagen. När pastan är färdigkokad och vattnet borthällt så blanda sås och pasta och ost i kastrullen
När jag åt bröd, brukade jag göra en stekt macka medost, tomat och ägg på. Däremot är det trist att äta samma gamla omelett till frukost vecka ut och vecka in, så där försöker jag variera mig ganska ofta