Portabello med ost recept

Fylld portabello med bacon och ost!

Fylld portabello med bacon och ost!

Fylld portabellomed bacon och ost. Några skivor ost (valfri). 6 st portabellohattar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa medosten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. 6 st portabellohattar
Grillad Fylld Portabello

Grillad Fylld Portabello

Stora fina portabellosvampar fyllda medost och Pimientos de Padrones. Fyll Portabellonmed blandningen
Spagetti med portabello och gorgonzola

Spagetti med portabello och gorgonzola

Klicka ner osten och blanda runt. Portabello kan bytas mot färsk skogs- eller vanlig champinjon. Kul när man får hjälp med matlagningen här hemma
Pizza med svamp, råkorv och fyra sorters ost

Pizza med svamp, råkorv och fyra sorters ost

Men medostarna i form av en tunt bredd ostkräm och topping i form av både ört- och vitlöksstekt svamp, karamelliserad schalottenlök och inkråmet i en god salsiccia plus en härlig mortlad örtolja som sprinklas över den färdiga pizzan blir det oemotståndligt
Vegan - grillad portabelloburgare

Vegan - grillad portabelloburgare

Portabello som ju är en kastanje-champinjon fast större än vad vi är van att se den, eftersom den fått mognat ut helt, är fylld med så mycket extra smak tycker jag
Upphottad bea

Upphottad bea

Bred massan över portabellon och toppa medost på varje svamp. portabello. Jag har faktiskt aldrig misslyckats tidigare, men gör nu tabben att ta det smälta smöret medan det fortfarande är varmt
Portabellosås m/svartbönpasta

Portabellosås m/svartbönpasta

Sen i med ganska fint skuren portabello. Marco drog till med en smarrig pastasås här om dagen. När pastan är färdigkokad och vattnet borthällt så blanda sås och pasta och ost i kastrullen
Släng aldrig köttrester! :)

Släng aldrig köttrester! :)

Skär portabello och stek dem med i samma stekpanna. Här är recept på Kött, portabello- och zuchinnigratäng
Portabellotoast med krämig omelett

Portabellotoast med krämig omelett

När jag åt bröd, brukade jag göra en stekt macka medost, tomat och ägg på. Däremot är det trist att äta samma gamla omelett till frukost vecka ut och vecka in, så där försöker jag variera mig ganska ofta