Gör den med egen god tomatsås eller köp en färdig om du vill spara lite tid. Tomatsås (räcker till dubbel sats, det som blir över kan du spara i frysen tills du gör pizza eller snurror nästa gång)
Rulla ut smördegen och bred på tomatsåsen i ett jämt lager. Här kommer ett recept på jättegoda pizzasnurror som går supersnabbt att göra och som är ett perfekt drinktilltugg nu på sommaren och som både stora och små tycker om =) De här pizzasnurrorna är goda både varma och kalla och går utmärkt att äta någon dag efter man har gjort dem
Vill du göra pizzafyllning så byter du ut peston mot tomatsås och kryddar med pizzakrydda. Något som jag saknat väldigt mycket i mitt liv sedan övergången till glutenfritt är faktiskt gamla hederliga pizzasnurror
Vill du göra pizzafyllning så byter du ut peston mot tomatsås och kryddar med pizzakrydda. Jag brukar rekommendera det här receptet på glutenfria pizzasnurror
Pizzasnurror. Lägg pizzasnurrorna på en bakplåtsklädd plåt och strö över resten av osten på toppen. Servera broccolisoppan med pizzasnurror och morotsstavar
Rulla ut smördegen och bred på tomatsåsen i ett jämt lager. Idag har jag gjort mina goda pizzasnurror som tillbehör till en fisksoppa som vi ska äta ikväll till middag och de blev lika goda som förut
Bred på tomatsås, men se till att den inte är för rinnig för då kan bullarna bli för "blöta". Igår på Diggiloo så tog vi med oss pizzasnurror som jag hade bakat tidigare under dagen
1 1/8 dl pizza sås (tomatsås, finns att köpa färdig och du inte gör egen). Ok, det här receptet är bara för bra för att vara sant, superenkelt, supergott och alla kommer att älska det
En med tomatsåst, fetaost och spenat och en med tomatsås, grönmögelost och päron. Har varit ute på picknick och ätit pizzasnurror och druckit rosévin för att fira Linnéas födelsedag (min flickvän)