Köttfärsen var tinad, så det fick bli själva basen för fyllningen som också ackompanjerades av en ribs-rub (kryddblandning), fräst rödlök och rivna morötter
Grädda pirogerna i 225 grader mitt i ugnen ca 12 min. 1 rödlök. Hacka löken. Blanda i tonfisken och löken tillsammans med osten och kryddorna i en skål och smaka av
Testade göra glutenfria piroger till middagen som vi åt med chililax. Piroger är bra just för att man kan variera fyllningen och smaken hur som helst, denna gång gjorde jag en vegetarisk variant
Ikväll har vi ätit piroger, jättegott. 1 st stor rödlök. 1 st stor rödlök. Hej på er. T. G. I. F eller hur. Idag har båda barnen haft kompisar här efter skolan, och sen har det varit en sån där kväll då hela familjen är trötta, hungriga och griniga innan maten stod på bordet
Smördegspiroger i en mjölkfri blogg. Detta recept ger 40 små piroger. 1 st rödlök. Pensla pirogerna med mjölk och grädda dem mitten av ugnen 15-20 min. 1 st rödlök
Skinkpiroger. Janssonrösti med creme fraiche, rom och rödlök. Pensla ägg på pirogerna. Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlök och toppa med färsk timjan
Skala och strimla rödlöken. Men innan dess är det såklart dags för ännu ett vegetariskt recept och denna gång blir det piroger gjorda på glutenfri smördeg och en krämig sötpotatisfyllning
pasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker som kom ut i augusti 2016. 1 liten rödlök, fint skivad. Pasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker (Bokförlaget Semic, 2016). 1 liten rödlök, fint skivad