Tillsätt salt, olja, potatis, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. Så, för att underlätta när vardagen rullar igång igen så tänkte jag göra en hel hög medpiroger idag och frysa in
Jag brukar göra piroger när jag har mycket tillagat kött över i kylskåpet, det kan vara en söndagsstek, skivor av kassler, köttfärssås eller som här med pulled pork
Smaka av med svartpeppar. Tillsätt salt, kesella, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. Lägg pirogerna på bakpappersklädda plåtar och låt dem jäsa ytterligare ca 20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills pirogerna har fin färg och känns torra. 2 dl grahamsmjöl
Lite nyttigare pirogermed grovt rågmjöl och grahamsmjöl. Dessa går utmärkt att frysas in, degen kan även förberedas dagen innan den ska bakas ut, och kan dessutom fyllas med det man gillar att ha i sina piroger
Tillsätt salt, olja, potatis, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet. Så, för att underlätta när vardagen rullar igång igen så tänkte jag göra en hel hög medpiroger idag och frysa in