Piroger med grovt rågmjöl
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 korv
  • 5 dl ljummet vatten
  • 1 färsk jäst eller 1 påse (12 g) torrjäst
  • 1,5 dl grahamsmjöl
  • 1 dl grovt rågmjöl
  • 12 dl vetemjöl special
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 msk salt
  • 1 msk honung
  • Korvsnurror
  • Kavla ut en liten avlång platta, lägg en rand ketchup, lägg korven och vik in kanterna, nyp ihop och lägg på en plåt med skarven nedåt. Täck med bakhandduk och låt jäsa i 45 min
  • Pensla med ägg och strö på valfri topping.
  • Grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 min.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.