Cream together cream cheese, jalapeno, pineapple and salt until well combined.
Use immediately or store in an airtight container in the refrigerator for up to 3 days.
Notes
You may use fresh pineapple or 1 (4-ounce) container pineapple tidbits, drained.
Makes 1 ½ cups.
Nutrition information is for a 2 tablespoon serving.
Placera sedan dina jalapeño cheese poppers på hushållspapper. Serveras varma 10 gröna jalapenos (klass 1 starkhet 6 av 10). 100 g naturell färskost (creamcheese)
Vispa samman creamcheese, florsocker och vaniljextrakt och häll ner oströran över smeten och swirla runt med en kniv så att det blir ett marmorerat mönster
Färga din creamcheese frosting i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit. Creamcheese frosting60 g mjukt smör 5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk färskpressad citron, saften 100 g Philadelphiaost Några droppar valfri karamellfärg
In a medium bowl, beat creamcheese until smooth. Top each muffin with about 1 tablespoon of creamcheese mixture and use a toothpick to swirl it into the batter. 8 oz creamcheese
Godkväll. Då var jag hemma ifrån att ha spenderat tre dagar i fjällen med nära och kära för att bara umgås, slappa, äta gott, spela spel, åka skidor, skratta och njuta av vårsolen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.