Lägg upp sallad på tallrikar och på med musslorna. 4 pilgrimsmusslor. 4 pilgrimsmusslor stekta i smör, en riven vitlök och 1 msk persilja, salt & peppar. 4 pilgrimsmusslor 1 liten vitlöksklyfta
Inspirationen till salladsbädden hämtade vi från förrätten vi åt på Wedholms fisk i våras. Om de har pilgrimsmusslor till förrätt när vi är ute på restaurang och äter så slutar det nästan alltid att vi väljer det
Till förrätt gjorde vi halstrade pilgrimsmusslor som toppade med parmesan, persilja och gräslök. Servera på en salladsbädd och toppa varje mussla med persilja, gräslök och parmesan
~ Pilgrimsmusslor & räkor på en spenat- & senapsbädd, till det vitt vin. Pilgrimsmusslor,. ~ Kompromissad kladdkaka med vispad grädde & översnöad av saltade jordnötter, till det italiensk mousserande vin (gick på att det skulle passa dessert och då choklad)
Sätt ugnen på grillvärme. De är färdiga om de ger efter lite när du trycker på dem. Arrangera sallad, rödlök, tomater och limeklyftor på fyra tallrikar