Pilgrimsmusslor olivolja recept

Pilgrimsmusslor med avocado, grape och lime

Pilgrimsmusslor med avocado, grape och lime

Stek dem över ganska hög värme i lite olivolja. Men de har fina pilgrimsmusslor till ett ok pris. Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Stekta pilgrimsmusslor med puylinssallad

Stekta pilgrimsmusslor med puylinssallad

Ställ tillbaka stekpannan ytterligare en gång och när den är mycket het droppar du i lite olivolja och steker saltade och pepprade pilgrimsmusslorna

Stekta pilgrimsmusslor

Sen la vi dem i en skål, hällde över olivolja, lite salt och peppar och rörde om. Om de har pilgrimsmusslor till förrätt när vi är ute på restaurang och äter så slutar det nästan alltid att vi väljer det
Brynt pilgrimsmussla i mango- och chilisalsa

Brynt pilgrimsmussla i mango- och chilisalsa

2-3 pilgrimsmusslor per person. 1/2 dl olivolja. 2-3 pilgrimsmusslor per person. 1/2 dl olivolja. Bara ett par dagar kvar till Trettondagsafton och möjlighet till en ytterligare middagsbjudning för vänner och familj
Pilgrimsmusslor i chili&vitlök smörsås

Pilgrimsmusslor i chili&vitlök smörsås

Olivolja. Fräs strimlad chili och salladslök i olja, blanda både olivolja och rapsolja. Olivolja. c 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). För mer sås lägg i ytterligare en klick smör 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor)
Pilgrimsmusslor på sparrisbädd

Pilgrimsmusslor på sparrisbädd

Hetta upp olivoljan i en stekpanna och värm sparrisen i oljan utan att den tar färg. Krydda pilgrimsmusslorna med salt och peppar på båda sidorna
Pilgrimsmusslor och blomkålspuré

Pilgrimsmusslor och blomkålspuré

Olivolja och en klick smör till stekning. Råstek sparrisen i olivolja 6-7 minuter. Receptet är tänkt som förrätt men på fotot hade jag det som varmrätt så därför är det 6 musslor på det 16 pilgrimsmusslor
Friterad pilgrimsmussla med avokado och mangosalsa

Friterad pilgrimsmussla med avokado och mangosalsa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st pilgrimsmusslor , utan romsäckar 50 gram bröd , ljust, dagsgammalt 1 st äggvita(or) 0,5 st mango(s) 0,5 st avokado 0,5 l olja , (t ex raps) till fritering 0,5 dl koriander 0,5 st lime , saften 0,5 msk olivolja 0,5 st röd pepparfrukt , liten 2 msk gräslök , finskuren 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Köp receptet
Pilgrimsmusslor à la Provencale

Pilgrimsmusslor à la Provencale

2 msk olivolja. 120 pilgrimsmusslor, färska eller frysta, avtorkade. 1Färsk slätbladig persilja, till garneringVärm olivoljan på låg värme i en stekpanna. När det har smält och fräser, lägger du ner pilgrimsmusslorna i pannan och steker på hög värme i 2 minuter på varje sida
Pilgrimsmusslor med blomkålskräm

Pilgrimsmusslor med blomkålskräm

Olivolja. Det är inte mycket smak på pilgrimsmusslor (kammusslor), mjälla med en nästan lite söt smak men väldigt, väldigt goda
Pilgrimsmusslor med mangosalsa

Pilgrimsmusslor med mangosalsa

1 msk olivolja. 1 Blanda mango, chili och koriander i en skål. Blanda i olja, vinäger, lite salt och peppar i mangosalsan