Stek dem över ganska hög värme i lite olivolja. Men de har fina pilgrimsmusslor till ett ok pris. Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Sen la vi dem i en skål, hällde över olivolja, lite salt och peppar och rörde om. Om de har pilgrimsmusslor till förrätt när vi är ute på restaurang och äter så slutar det nästan alltid att vi väljer det
2-3 pilgrimsmusslor per person. 1/2 dl olivolja. 2-3 pilgrimsmusslor per person. 1/2 dl olivolja. Bara ett par dagar kvar till Trettondagsafton och möjlighet till en ytterligare middagsbjudning för vänner och familj
Olivolja. Fräs strimlad chili och salladslök i olja, blanda både olivolja och rapsolja. Olivolja. c 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). För mer sås lägg i ytterligare en klick smör 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor)
Olivolja och en klick smör till stekning. Råstek sparrisen i olivolja 6-7 minuter. Receptet är tänkt som förrätt men på fotot hade jag det som varmrätt så därför är det 6 musslor på det 16 pilgrimsmusslor
2 msk olivolja. 120 pilgrimsmusslor, färska eller frysta, avtorkade. 1Färsk slätbladig persilja, till garneringVärm olivoljan på låg värme i en stekpanna. När det har smält och fräser, lägger du ner pilgrimsmusslorna i pannan och steker på hög värme i 2 minuter på varje sida
Grilla pilgrimsmusslorna i någon minut på varje sida. 12 pilgrimsmusslor. 2-3 msk olivolja. Finhacka schalottenlöken och puttra den i balsamvinägern i ca 2 minuter