Pilgrimsmusslor med chili recept

Pilgrimsmusslor i chili&vitlök smörsås

Pilgrimsmusslor i chili&vitlök smörsås

Rejält med smör. Fräs strimlad chili och salladslök i olja, blanda både olivolja och rapsolja. Häll över blandningen i skålen och smaka av med salt, peppar
Pilgrimsmusslor med lime och chili

Pilgrimsmusslor med lime och chili

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme. Hetta upp en stekpanna med smör och olja. Mortla lök, persilja, limeskal (men inte limesaft) och chiliflakes till ett smetigt smul
Pilgrimsmusslor Asian Style

Pilgrimsmusslor Asian Style

Servera pilgrimsmusslornamed svampröran. Bryn resterande mängd smör i pannan, smaka av med soja, citronsaft och ingefära
Smörstekta pilgrimsmusslor

Smörstekta pilgrimsmusslor

Den här förrätten kan vara den godaste jag någonsin ätit, pilgrimsmusslorna nästan smälter i munnen och får en fantastisk smak av smöret med lök, vitlök, chili, och persilja
Pilgrimsmusslor med avocado- & mangosalsa

Pilgrimsmusslor med avocado- & mangosalsa

Tärna mango och avocado, blanda med finhackad chili, rivet skal och saft av lime. Den gjorde succé då gästen är överförtjust i både mango och chili
Pilgrimsmusslor med het dressing

Pilgrimsmusslor med het dressing

Blanda rapsolja med rivet citronskal, finhackad chili och dill. Öppna de färska pilgrimsmusslormed en spetsig kniv
Pilgrimsmusslor med mangosalsa

Pilgrimsmusslor med mangosalsa

1 Blanda mango, chili och koriander i en skål. 5 st röd chili. Blanda i olja, vinäger, lite salt och peppar i mangosalsan