Tillsätt crème fraiche, salt och peppar medans du mixar. Receptet är tänkt som förrätt men på fotot hade jag det som varmrätt så därför är det 6 musslor på det 16 pilgrimsmusslor. Ca 1 dl crème fraiche
Koka ärtorna i vatten, häll av vattnet, tillsätt fonden, några kvistar persilja, grädde och crème fraiche, mixa med mixerstav tills det hela är fint krämigt, sätt åt sidan
Koka ihop buljongen med grädde, crème fraiche och smaka av salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn pilgrimsmusslorna på båda sidor till de får fin färg, ca 3 minuter. 1 dl crème fraiche. 4 pilgrimsmusslor. Soppa2 humrar 4 havskräftor 1 morot 1 gul lök 2 klyftor vitlök ca 5 cm ingefära 1 chili 100 g rotselleri 2 msk olivolja 20 g smör 2 msk tomatpuré 4 dl vitt vin 4 msk hummerfond 1 l vatten 3 dl grädde 1 dl crème fraiche salt vitpeppar. Servering150 g spenatnudlar 1 pak choi 4 pilgrimsmusslor 1 msk olivolja 1 msk smör salt svart peppar
Pilgrimsmusslor. Tillsätt crème fraiche, dill och citronzest och smaka av med salt och peppar. Skiva pilgrimsmusslorna och lägg dem i djupa tallrikar tillsammans med hummern