Pilgrimsmusslor fraiche recept

Pilgrimsmusslor i vitvinsås

Pilgrimsmusslor i vitvinsås

Lägg i de frysta pilgrimsmusslorna. Placera pilgrimsmusslorna ovanpå och häll såsen. 2-3 pilgrimsmusslor utan skal
Pilgrimsmusslor med sandefjordsås

Pilgrimsmusslor med sandefjordsås

300 g pilgrimsmussla smör salt. Sockersaltad gurka0,5 gurka 1 tsk strösocker 1 tsk citronsaft, färskpressad 0,5 citron, rivet skal 1 krm salt
Pilgrimsmusslor och blomkålspuré

Pilgrimsmusslor och blomkålspuré

Tillsätt crème fraiche, salt och peppar medans du mixar. Receptet är tänkt som förrätt men på fotot hade jag det som varmrätt så därför är det 6 musslor på det 16 pilgrimsmusslor. Ca 1 dl crème fraiche
Pilgrimsmusslor med tomatfräs

Pilgrimsmusslor med tomatfräs

Värm crème fraichen. Lägg på en sked crème fraiche. 16 pilgrimsmusslor. 1 burk crème fraiche. Tärna baconet och fräs det knaprigt
Pilgrimsmusslor med blomkålspuré

Pilgrimsmusslor med blomkålspuré

creme fraiche. Torka av pilgrimsmusslorna. mixa samman blomkål, creme fraiche och smör till en puré. Stek pilgrimsmusslorna hastigt i het panna
Pilgrimsmussla med vitryffel

Pilgrimsmussla med vitryffel

Smaksätt med vin och grönsaksfond och låt sjuda några minuter, rör i crème fraiche och smaka av med salt och svartpeppar
Het hummersoppa med nudlar, pak choi och pilgrimsmussla

Het hummersoppa med nudlar, pak choi och pilgrimsmussla

Koka ihop buljongen med grädde, crème fraiche och smaka av salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med olivolja och bryn pilgrimsmusslorna på båda sidor till de får fin färg, ca 3 minuter. 1 dl crème fraiche. 4 pilgrimsmusslor. Soppa2 humrar 4 havskräftor 1 morot 1 gul lök 2 klyftor vitlök ca 5 cm ingefära 1 chili 100 g rotselleri 2 msk olivolja 20 g smör 2 msk tomatpuré 4 dl vitt vin 4 msk hummerfond 1 l vatten 3 dl grädde 1 dl crème fraiche salt vitpeppar. Servering150 g spenatnudlar 1 pak choi 4 pilgrimsmusslor 1 msk olivolja 1 msk smör salt svart peppar
Hummersoppa med dillkräm och pilgrimsmussla

Hummersoppa med dillkräm och pilgrimsmussla

Pilgrimsmusslor. Tillsätt crème fraiche, dill och citronzest och smaka av med salt och peppar. Skiva pilgrimsmusslorna och lägg dem i djupa tallrikar tillsammans med hummern