Blanda lök, vitlök, kryddor, socker, whisky och krossade tomater i botten av en gjutjärnsgryta. Men i stället för att använda mig av fläskkarré, som de flesta använder, testade jag att göra på picnicbog
Blanda lök, vitlök, kryddor, socker, whisky och tomatkonserv i botten av grytan. Jag har länge varit skeptiskt inställd till styckningsdetaljen picnicbog
Finhacka vitlök, mortal fänkålsfrön och blanda med rapsolja, salt och peppar, spara. hälften av blandningen till picnicbogen och pensla potatisen och fänkålen med resten
Hetta upp matolja i stekpannan och stek köttet tillsammans med vitlöken. ca 600g kött (ryggbiff, lövbiff, picnicbog). 3 vitlöksklyftor. ca 600g kött (ryggbiff, lövbiff, picnicbog). 3 vitlöksklyftor 1 köttbuljongtärning 1½-2 msk kinesisk soja
skinkstek/picnicbog). Vi valde att göra en salsiccia med smak av fänkål, en med smak av salvia samt en lite hetare sort med olika sorters chili och vitlök
Hetta upp en stekpanna och ha i smör, mycket pressad vitlök, rosmarin och timjan. När potatisen och morötterna förkokat färdigt, stek dessa i vitlökssmöret som blivit i stekpannan, och när allt är klart - njut
Häll på barbecuesås, vin, lök, vitlök och sätt på ett lock eller täck med ugnsfolie. 1–2 kg kött, t ex hel picnicbog, fläskkarré, högrev eller annat marmorerat kött. 12 vitlöksklyftor, krossade. 11–2 kg kött, t ex hel picnicbog, fläskkarré, högrev eller annat marmorerat kött matolja till stekning 1-2 dl färdig barbequesås (valfri) 1 dl rött vin 1-2 gula lökar, grovhackade 2 vitlöksklyftor, krossade salt och svartpeppar