4 500 g picnicbog eller skinkstek 1 gul lök 5 cm ingefära 2 dl äppeljuice (drickfärdig) 1/2 dl soja 1 tsk curry 2 vitlöksklyftor 2 äpplen 8 katrinplommon peppar majsstärkelse Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ibland är det enkla det goda och konsten med en Quich Lorraine tycker jag ligger i att få till en balans mellan en medelrökt skinka eller picnicbog i kombination med en bra balanserad sälta och mustig ton från timjanen
picnicbog. 200 gram rökt skinka el. Fyllning lager 2, grundröra, skinka och mandariner 5-6 pers. Den här har fina smörgåstårtan har jag helt på eget bevåg snott från fina Kryddburkens sida
Karré, skinkstek och picnicbog är billiga köttdelar av gris som du med fördel kan marinera till grillat, steka hel i ugn (som en stek och använda överblivet till pytt i panna eller pålägg)