Hetta upp oljan i en djup stekpanna, lägg ner köttet och låt det fräsa någon minut tillsammans med vitlöken.
Blanda ner paprikor och lök, smaksätt med soja och salt och låt allt bli genomvarmt.
Tillsätt kokosmjölk och sambal, rör om så det blandas med övriga ingredienser och låt det småkoka några minuter.
Strö över kokosflingorna när grytan ska serveras (för extra mycket smak av kokos så kan du rosta flingorna lite snabbt i en torr stekpanna) och bjud gärna ris och grönsallad till.
Lite extra sambal kanske att klicka på för dom som gillar lite mer hetta...
Nu tycks tillvaron vara tillbakaivanliga smaker igen. Ni som följt bloggen vet att det där med aptit och sug interiktigt har hängt ihop med mig under graviditeten
Så nu är jag såååå otroligt mätt att jag orkar nada. Jag ligger utslagen på soffan efter att satt imig världens största entrecote med gräddigpotatisgratäng med massa Béarnaisesås
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Flera olika glassrecept har avverkats och en del frustration har uppstått under veckan som gått. Den första glassen imin nya glassmaskin blev som en blandning mellan milkshake och soppa, den andra blev också för lös och alldeles för isig
Hacka de övrigachampinjonerna och löken fint och fräs några minuteri smör. Det är härligt med överraskningar, när jag kom hem idag så kom Millianhittill oss
Gott nytt år allihop. Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Då blir de litesegkrispiga på ytan, men krämigainuti. Kokostopparna är bakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligtsaftigdelikatess
Så nu kan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Med en frasig maräng, len och syrligcitronkräm, söta jordgubbar, fluffig grädde och knastriga granatäpplekärnor så åker du rakt initårthimlen, promise
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.