Piccata Milanes. Rör ner osten och smaka av med salt och peppar. Vispa ihop äggen med parmesanen. Tillsätt hälften av vinet, späd buljong lite i sänder under omrörning, när buljongen absoberat så tillsätt mer buljong och när all buljong är tillsatt så häll i resten av vinet och låt sjuda under omrörning tills riset fått en bra konsistens
Servera Fisk Piccatamedtomatsås, risoch gärna wokade grönsaker. För att tillreda tomatsåsen så tar du nu och stoppar den finhackade löken i en kastrull med lite smör eller olja i botten och låter den få lite färg
Servera Piccata milanese medtomatsåsoch tillbehör. Börja medtomatsåsen. Nu är kylen och frysen städade så nu kan det nya året börja med massa goda recept, tillbehören har bättre plats
Servera kycklingpiccatanmedtomatsås, citronklyftor, grönsallad ochris eller bulgur. Piccata görs nog oftast med kycklingfilé, men jag tycker det blir saftigare med kycklinglårfilé, som dessutom brukar kosta några kronor mindre per kilo
Börja med såsen, skala och hacka löken, fräs den i smöret i en kastrull. Servera medris. En riktig höjdare som jag länge förknippade med tråkiga lunchrestauranger men oj så fel jag hade
Servera fisken medtomatsås, risoch gärna wokade grönsaker. För att tillreda tomatsåsen tar du nu och stoppar den finhackade löken i en kastrull med lite smör eller olja i botten och låter den få lite färg