Pepparsås var längesen så jag testade hans recept. 1 tsk dijonsenap. 1 tsk dijonsenap. Såser är en riktig smakhöjare det som jag inte alls vill vara utan
Smaka av med lite dijonsenap och eventuellt mer peppar. Pepparsås med whisky2017-10-28 13. kalvfond3 dl grädde2 dl creme fraiche2 tsk svart vinbärsgelé3 msk whisky eller konjak1 tsk dijonsenapsmör att steka iInstruktionerFräs lök och peppar i smör på medelstark värme. 1 tsk dijonsenap
Smaka upp såsen med kalvfond, dijonsenap, vitvinsvinäger, salt och nymalen svartpeppar. Idag höll jag det ganska klassiskt med en pepparsås gjord på stekskyn efter pannbiffarna, hemgjord lingonsylt och cornichon
4Ingredienser500 g kalkonfärs½ gul löksmör att steka i3 msk grädde1 ägg1 msk pofiber2 tsk dojonsenap dijon2 msk kalvfondsalt, pepparSås. 3 dl creme fraiche2 dl grädde2 msk dijonsenap (börja med mindre och smaka av först)1 tsk torkad dragonlite tamarisoja, salt, svartpepparInstruktionerFinhacka löken och stek mjuk i smör i stekpanna
Servera pepparbiffen med ugnstomaterna, klyftpotatisen med rödlök, konjak- och pepparsåsen samt grönsallad som förslagsvis babyspenat toppad med lite olivolja samt balsamvinäger