Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillaga i ugn istället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept
Torskrygg i ugn med pepparrotsmos. Pepparrotsmos. Pepparrotsmos. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Servera rödspättan med pepparrotsmoset, remouladgrönsakerna och resterande remouladsås. Panerad rödspätta med curryremoulad och pepparrotsmos (2 portioner)
Blomkål- och pepparrotsmos. Blomkåls- och pepparrotsmos. Rödvinsbräserad högrev. I söndags åt vi rödvins bräserad högrev som vi serverade med blomkålsmos smaksatt med pepparrot och en fantastiskt god röra av champinjoner, lök och bacon
Koka upp vatten i en stor kastrull. Skala potatisen och skär den i fjärdedelar. Lägg den i det kokande vattnet, koka upp och låt koka cirka 15 minuter, tills den är mjuk, använd en provsticka