Torskrygg i ugn medpepparrotsmos. Smaka av med salt, vitpeppar och pepparrot. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillaga i ugn istället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept
Servera rödspättan medpepparrotsmoset, remouladgrönsakerna och resterande remouladsås. Här har jag serverat rödspättan med potatismos spetsat med pepparrot och en god remouladsås med curry, där jag även blandat i ärter och morötter
Hennes recept på torskrygg i ugn medpepparrotsmos hittar ni HÄR. För med den här grytan är det just så att man utgår från grönsakerna och så tillsätter man fisken
En helt vanlig omelett toppad med lite dillax. Vispa ihop ägg, salt, peppar och lite vatten och stek i lite smör eller olja på medelhög värme så att omeletten får en liten stekyta men ändå inte bränns
I söndags åt vi rödvins bräserad högrev som vi serverade med blomkålsmos smaksatt med pepparrot och en fantastiskt god röra av champinjoner, lök och bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.