1. Puttsa fläskfilen tills du är nöjd. Pensla sedan på det fltande margarinet över hela fileen. Krydda sedan efter smak med salt, vitpeppar, svartpeppar och pepparmix
Smula rosépeppar. Blanda ihop alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär snitt i skinnet på ankbrösten och låt dem marinera i pepparmarinaden
Älskar quorn, måste prova. 4 port500 g quornfiléer1 dl matyoghurt3 msk tandoori currypastaSås. 2 dl grekisk youghurt½ gurka i tärningar1 pressad vitlöksalt, pepparMarinera filéerna i yoghurt och pasta
Denna indiska rätt har alla de klassiska kryddorna, förrutom koriander för det är inte min favorit. ). 8 pers1 kg strimlad kycklingfilé3 dl naturell yoghurt2 stora lökar4 cm färsk ingefära5 vitlöksklyftor4 msk olivolja1 msk garam masala2 tsk gurkmeja1 ½ tsk chilipulver1 msk spiskummin1 tsk kanel1 brk kokosmjölksalt, pepparMarinera kycklingen i yoghurten minst 1 timme
4 portionsbitar (pepparmarinerad) laxfilé. Koka nudlarna i buljongen, låt dem rinna av. Strimla squash, lök och paprika, fräs mjuka i hälften av oljan på medelvärme