Pepparkakstiramisu recept

PepparkaksTiramisù

PepparkaksTiramisù

I lördags var vi bortbjudna på middag och jag fick äran att stå för efterrätten. Då det är december månad ville jag gärna baka någonting med julens smaker och i det senaste numret av tidningen BAKA hittade jag det här receptet
Valios pepparkakstiramisu

Valios pepparkakstiramisu

Blötlägg gelatinbladet enligt förpackningen. Vispa under tiden äggulor och hälften av sockret i cirka 5 minuter på elvispens högsta fart
Julbord på Happy M Kitchen – Clean Food

Julbord på Happy M Kitchen – Clean Food

Choklad, tryfflar, pepparkakstiramisu, äppelcrumlble och saffransdröm. 2015 var vi på ett av de bästa julbord jag varit på – det är inte enkelt att hitta ett julbord där jag kan äta i princip allt
Pepparkakstiramisu

Pepparkakstiramisu

Pepparkakstiramisu4 port2 ägg2 msk florsocker1 apelsin250 g mascarpone1/2 dl espresso2 msk socker10-15 pepparkakor1-2 msk kakaoDela äggulor och vitor. Pepparkakstiramisu 4 port
Pepparkakstiramisu

Pepparkakstiramisu

Då tycker jag att du ska göra denna pepparkakstiramisu med fruktkompott. Pepparkakstiramisun blev en utsökt julversion av den populära italienska efterrätten och fruktkompotten gav det hela en riktigt fin brytning

Pepparkakstiramisu

Blötlägg gelatinbladet i vatten 5 minuter. Vispa undertiden äggulor och hälften av sockret i ca 5 minuter på elvispens högsta fart