Valios pepparkakstiramisu Blötlägg gelatinbladet enligt förpackningen. Vispa under tiden äggulor och hälften av sockret i cirka 5 minuter på elvispens högsta fart Valio
Pepparkakstiramisu Ett nytt juligt efterrättstips från ICAs buffétidning. Den skulle egentligen serverats tillsammans med en fruktkompott vilket jag hoppade över eftersom jag inte hade någon passade frukt hemma Min Goda Sida
Pepparkakstiramisu Har du panik över att du inte vet vilken efterrätt du ska servera i julhelgen. Då tycker jag att du ska göra denna pepparkakstiramisu med fruktkompott Helena's matresa
Julbord på Happy M Kitchen – Clean Food 2015 var vi på ett av de bästa julbord jag varit på – det är inte enkelt att hitta ett julbord där jag kan äta i princip allt rawfoodbyerica
Pepparkakstiramisu Blötlägg gelatinbladet i vatten 5 minuter. Vispa undertiden äggulor och hälften av sockret i ca 5 minuter på elvispens högsta fart Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.