Smält smöret och låt det svalna. God fredag till er alla, idag lägger vi en ny juldessert till vår samling av juliga efterrätter, kanske en frisk pepparkakscheesecake kan passa fint att fira adventshelgen med
12 75 g smör eller margarin 25 pepparkakor Fyllning 280 g ädelost (gräddädelost) 2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Krossa kakorna till smulor och blanda dem med smöret. Vi bjöd bland annat på en Pepparkakscheesecake som jag hade förberett några dagar tidigare och hade i frysen
Krossa pepparkakorna till smulor och blanda dem med smöret. 80 g smör, smält. 80 g smör, smält. Tills igår hade jag testat att göra en Pepparkakascheesecake Med Vit Choklad, perfekt fika såhär i Juletid
Mixa kakorna till smulor i en matberedare, tillsätt smöret och mixa lite till. Denna pepparkakscheesecake gjorde jag redan förra året men då man bara kan blogga om pepparkakor en ganska begränsad tid på året valde jag att spara den till året efter, dvs nu
Börja med att smälta smöret. På julafton i år fick jag äran att göra desserten och jag valde då att göra en pepparkakscheesecake med smak av vit choklad
Smält smöret och blanda det med pepparkakssmulorna. 100 g smör. Botten. Krossa pepparkakorna i matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel