Salt och svartpeppar. Om du gillar riktigt pepprig smak, dra på med mer av pepparmixen. Smaka av med salt och svartpeppar men risken är väldigt liten att det behövs mer salt
Smaka av och tillsätt mer mald svartpeppar ifall du vill ha lite mer sting. Svartpeppar efter smak. Strimla kycklingen och marinera den tillsammans med lökpulver, peppar, vinäger, fisksås och honung i 30 minuter (har du bråttom så korta marineringstiden). 1 msk mellanmald svartpeppar
Krydda med ljus soja och svartpeppar och smaka av. I en stekpanna, stek MiFú Chili & Peppar i smör på hög temperatur så att den får en gyllenbryn stekyta
Te med gurkmeja, ingefära och svartpeppar. Du kan göra te med gurkmeja endast också om du vill, men glöm inte lite peppar, det ska alltid med om du använder gurkmeja
Salt och svartpeppar. Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche