salt och peppar. ) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
4 1 msk smör 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 2 dl riven Västerbottensost 1 äggula salt peppar 2 hela humrar 1/2 kruka gräslök Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
salt och peppar. I onsdags skrev vi om skaldjurspasta och faktiskt så blir det skaldjur även idag, dock av den lite lyxigare och större sorten som lystrar till namnet hummer
Smaksätt såsen med vin, salt och peppar och blanda sedan ner hummerköttet. cayennepeppar. Klyv hummern. Gratinerad hummer 2 hummrar, kokta stora. Gratängsås2 msk smör 2 msk vetemjöl 3 dl grädde och fiskbuljong 1 äggula 1 msk torr vermouth eller torr sherry salt cayennepeppar
Smaka av med konjak, salt, peppar och citronsaft. Hummer Thermodor har fått sitt namn efter den elvte månaden i kalendern efter franska revolutionen och skapades enligt sägnen för Napoleon själv
1 krm peppar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar