Pekinganka - LCHF Traditionellt serveras Pekinganka på Mandarinpannkakor med förvälld salladslök eller späd purjolök, strimlad rå gurka och Hoi Sin-sås Matklubben.nu
Fläskkarré "Pekinganke-style" Strimla gurka och salladslök. 1 litet knippe salladslök eller en bit purjolök. ca 20 pannkakor för PekingankaFröken Linda & Hennes Moster
Sauterat lamm med chili, vitlök och spiskummin Här har de grejer som pekinganka och wokad vattenspenat med fermenterad tofu. Släng i salladslöken och koriander efter smak Matalltsa.blogg.se
Falsk pekinganka 2 ½ dl tunt skivad salladslök. Klappa in köttet i salt och lägg i kastrullen. Blanda kryddorna och bre ut över köttet Matklubben.nu
Falsk pekinganka 2 ½ dl tunt skivad salladslök. Ugn 125 grader. Köttet tillagas i en kraftig emaljkastrull eller en lergryta, glöm inte att blötlägga lergrytan i ca 1 timme Matklubben.nu
Konsten att tillaga Servera pekingankan på en mandarinpannkaka med den hoisinbaserade såsen, salladslöken och gurkan. Pekinganka med Bread and Beyond
Mu shu fläsk Man brukar äta denna blandning av kött, ägg och grönsaker med samma sorts pannkakor som man har till PekingankaRisvin och Chili
Wokade nudlar med anka Jag gjorde Pekinganka för ett tag sedan (blev inget bloggat om det men nästa gång så…) och fick lite anka över och fick göra en ”resträtt” av detta Mat och smak