Mu shu fläsk
Risvin och Chili
Risvin och Chili
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 200 g fläskfilé, strimlad
  • 2 ägg
  • 20 st torkade tigerliljor
  • 20 g torkade svarta trädöron
  • (100g strimlade bambuskott (se ovan))
  • 2-3 salladslökar, bara de ljusa delarna, strimlade
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1 tsk hackad färsk ingefära
  • lite vitpeppar
  • 1-2 tsk sesamolja
  •  
  • Sås
  • 1 tsk shaoxing risvin
  • 1 msk mörk soja
  • 1 msk kycklingbuljong
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk socker
  • 1 tsk potatismjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.