Pebre olivolja recept

Grillad räksallad med sparris, fänkål och pebre

Grillad räksallad med sparris, fänkål och pebre

4 2 knippen grön sparris (à 250 g) 2 fänkål olja flingsalt ca 1 krm peppar 350 g räkor av vannameityp (ASC-märkta, frysta och tinade) Pebre 3 tomater 1 schalottenlök ca 2 gröna chilifrukter (t ex jalapeño eller spansk peppar) 1/2 dl hackad koriander 1/2 dl hackad persilja 2 msk färskpressad citronjuice 1 dl olivolja Lägg till i inköpslistan

Chuleton med salsa criolla och aji pebre

Hacka sedan de färska kryddorna och tillsätt citron och olivolja till önskad smak. Chuleton (t-bone-stek) med salsa criolla (en slags sås) och aji pebre (chilensk salsa)
Fem jävligt goda grilltillbehör!

Fem jävligt goda grilltillbehör!

Pebre. Toppa med olivolja och en kvist mynta. Pebre. Blanda ihop allt och tillsätt salt och olivolja tills du fått en krämig konsistens
Grillsäsongen är här!

Grillsäsongen är här!

Lammspett med klyftpotatis och pebre till. Blanda allt och häll i olivolja och pressad saft av en halv citron

Pebre - chilensk tomatsalsa

1 olivolja , 0,5-1 dl. Som dippsås eller till kött. 1. Finhacka allt som kan finhackas. Smaka av med olja, pressad citron och salt
Pebre

Pebre

Krydda med salbal olek, salt och peppar efter smak och blanda ner olivoljan. Vilotiden i kylskåpet är viktig då den ger ingredienserna möjlighet att ta smak av varandra och gör pebren mjukare i konsistens

Asado – grillfest som i Chile

Servera med potatissallad, sallad och Pebre (chilensk salsa). 2 dl olivolja. 4-6 personer. 1. Marinera kött och kyckling över natten

Pebre

Blanda i olivolja, citronsaft och lite salt och peppar. 5-1 dl olivolja. Finhacka allt som går att hacka

Laxsoppa Valentine

Fräs dem blanka i olivolja. Hacka grönsakerna i små tärningar. Tillsätt pressad vitlök, fräs ytterligare ett par minuter