Gör iordning pavlovan en timma före servering så den hinner "sätta sig". Vaniljkräm. Vid servering, lägg en klick vaniljkräm på marängen, toppa med grädde och färska bär
valfria frukter eller bärInstruktionerSkilj ut äggvitorna i en ren och torr bunke (äggulorna kan man till exempel göra vaniljkräm eller chokladpudding av om man vill)
Jag lagade också minipavlovan av de överblivna äggvitorna. Servera pavlovorna med rabarber-och vaniljkrämen men tillsätt också en klick lättvispat grädde, då blir det riktigt mums
Kockarna förberedde maten på den ena, den andra var uppdukade med omaka kaffekoppar och fat för dessert och pavlova och på natten förvandlades ett av borden till bar
Fördela en klick vaniljkräm på varje och sedan en klick blåbärssylt. Pavlova på Nationaldagen 8bitar. 2-3 prt vaniljkräm, gör enl recept på frp med Marsansås pulver
Pavlova. Undertiden marängen gräddas gör du vaniljkräm och fyllning. Sätta ihop pavlovan. Vispa ihop alla ingridienser till vaniljkrämen i en kastrull och sjud på spisen (det får absolut INTE KOKA
En av mina favoriter är maräng pavlova där kombinationen knaperseg maräng tillsammans med lösvispad vaniljsmakande grädde och de vackra jordgubbarna blir alldeles underbar