Dagens recept har ett par veckor på nacken. Vädret just nu lockar mer till att äta något varmt till fika, men när solen skiner och det är varm och gott är en fruktsallad alltid rätt
Bättre att du får recepten nu så hinner du shoppa vad som behövs. Förrätt har jag inte planerat än, men kan återanvända någon idé, ex den HÄR med brie och lingonpulver
Här får du några goda receptoch bra tips för användningen. HÄR har du det receptet. För att använda i soppor, köttfärssås mm liksom krossade tomater går det bra att bara skära i bitar och frysa in
Råd ochrecept är till för att delas, men på vägen sker ofta lite förändringar. Nå väl, åter till receptet på rabarberbullarna som jag bakade i helgen och som jag fick tips om hos Milla, som länkade till Leila och som jag nu gjort några små justeringar i
Nästa gång blir det med lite socker i och lite jäst eller bakpulver ochframför allt mindre salt. Det gick ju att äta, men var inte alls så där saftiga och perfekta som jag tänkt mig, nej
Ok, ett snabbt och enkelt recept är egentligen snabbt om man har gjort ett bra förarbete. Så eftersom min semester kommer att tillbringas i mitt hem på hjul så kommer här ett litet middags-camping-recept
Flera önskade recept på instagram, så jag publicerar det här. Det et är väldigt smidigt att tina och ge henne när det är dags för mat, istället för att alltid så och laga mat inför varje måltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.