Blanda ner uppvispade ägg, crème fraiche, dill och persilja, och rör till en jämn smet. Blanda fiskfärsen med kryddor, vitlök, citronskal, hummerfond och majsstärkelse i en bunke, och arbeta ihop färsen kraftigt
Rör ihop crème fraiche, ägg, schalottenlök, vitlök, cognac, hackad kapris, salt och svartpeppar. Två patéer på kalvfärs och kalvlever 1,5 dl crème fraiche 2 ägg 2 stora schalottenlökar, finhackade 0,5 dl cognac 2 msk kapris, finhackad 2 tsk salt svartpeppar efter smak 1 tsk muskot kilo kalvfärs 400 gram kalvlever, putsad och fint tärnad Sätt ugnen på 150 grader. 1,5 dl crème fraiche
Den gör du enkelt genom att blanda färsk avocado och creme fraiche med paprika/chili smak. Peta sedan ner några av dem stekta champinjonskivorna i paten innan du steker den i ett vattenbad i ugnen på 175 grader i 90 min
½ dl crème fraiche/kokosgrädde. Rör ihop majonnäs, crème fraiche, senap och kryddor. En grönare jul. Vad vore väl skinkan i all sin glans, om inte de gröna tillbehören fanns