Ingen assistent eller matberedare för då blir det mera känsla av en pate i munnen. Titta på förpackningarna och jämför, nötfärs, fläskfärs och blandfärs
fet fläskfärs. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg färserna i en bunke. Skiva och fräs löken mjuk i olivolja. Mixa fräst lök, vitlök, ägg, lever, rödvin, viltfond, torkad svamp, timjan, rågsikt, enbär, rosmarin och socker till en fin smet
Lägg över i en bunke till-sammans med viltfärs och fläskfärs. 250 g fläskfärs. Skala och klyfta löken. Lägg lök och fläsk i skålen till matberedaren med kniven monterad
Blanda lammfärs och fläskfärs med lökblandningen. 200 g fläskfärs. Finhacka löken och vitlöken och fräs den mjuk i smör på medelvärme i minst 5 minuter