Pastadeg. lite färsk oregano till garnering. Blanda ihop alla ingredienser till pastadegen för hand eller i en matberedare (arbeta inte degen för länge)
Det går ju naturligtvis att förenkla det hela genom att använda färdiga pastaplattor och köpt sås, vilket de gör i originalreceptet, men jag föredrar att göra egen pastadeg och egen sås så att jag vet vad jag får i mig
Dela pastadegen i tre delar och kavla ut en del i taget på mjölat bord, degen ska bli mm-tjock. Rör ner tomatpuré, oregano och buljong, salta sparsamt, peppra
Pastadeg. Ha i passerade tomater, vatten (om du valt grädde istället för vatten så vänta med att ha i den tills såsen kokat klart), svartpeppar, örtsalt, timjan, oregano & lagerblad
Pastadegen jag använde är fortfarande Paulo Robertos och den tänker jag inte frångå, riktigt bra. Tillsätt oreganopaste, timjan, oregano och chiliflakes och låt såsen puttra vidare på låg värme i ca
-D Jag ställde mig och snodde ihop en pastadeg, gjorde cappellini (tunn spagetti), rörde ihop en gudomlig tomatsås och marinerade kungsräkor i vitlök som jag sedan stekte till perfektion
Sedan tar du en kvadrat pastadeg. Tillsätt oregano och låt koka upp på spisen. Vik sedan pastadegen från ena hörnet till det andra mitt emot, så det bildar en triangel
Pastadeg. Krydda med salt, peppar, en nypa salt och eventuellt en nypa oregano. Jag är rädd att jag har tappat er, mina fina läsare, för här har det minsann ekat tomt i drygt två månader