Blanda ner den kokta pastan och servera med skinkan. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 250 g spaghetti1 påse ruccola0,5 ask körbärstomater1 röd lök0,5 förp sockerärter50 g salladsost 10%2 msk olivolja1 msk vatten1 msk balsamvinäger1 tsk salt1 krm svartpeppar2 förp lufttorkad skinka. Sätt ugnen på 200 grader, dela tomater i halvor, lägg i ugnsfast form, strö över flingsalt och svartpeppar, ringla lite olivolja och honung över och för mer smak, strö över lite finhackad vitlök. 2 förp lufttorkad skinka
)Jag bjöd på en italiensk buffe med pastasallad, charkuterier, marinerad kyckling med örtsås, capresespett, crostini med lax och gremolata, ost och kex
Pasta med het skinksås (mjölkfri). Vi har varierat mellan att använda skinka och kyckling och häromdagen så använda jag kycklingfärs som vi stekte och kryddade rejält
Blanda kryddor, pressad vitlök, olja, salt och peppar till en pasta. Honungsrostad pumpa, butternut squash, kryddas med kanel och muskot och serveras på frasigt smördegsskal
Koka pastan och häll över dressingen, timjan och klipp över de soltorkade tomaterna. 1 tsk honung. 250 gram penne pasta. 150 gram lufttorkad serrano skinka. 1 tsk honung. 250 gram penne pasta
Alternativ två är att göra en bechamelsås som du tar i tärnad skinka och en god lagrad ost i och serverar med pasta, det är både snabbt och enkelt fixat
Här är den absolut godaste pastasalladen, italiensk i smakerna och alla gillar den. Koka pastan och häll över dressingen, timjan och klipp över de soltorkade tomaterna
Lägg en hög med kokt pasta i mitten på skinkan och gör en grop i mitten. Även att jag inte är något stort fan av pasta tyckte jag dessa knyten lät lockande när Lotta bjöd på dem